so thai

Proef de échte smaken van Azië met So Thai. Van oorsprong is So Thai een authentiek Thais merk. Onze recepturen zijn ontwikkeld met recepten en kookwijzen die jarenlang van moeder op dochter zijn doorgegeven als basis. De producen worden met zorg bereid in Azië. Hiervoor werken we met verse, lokale ingrediënten.

We zien dat (thuis)koks steeds creatiever worden met Aziatische ingrediënten en met onze producten uitstapjes maken naar andere keukens. Zo wordt een gele curry pasta niet alleen gebruikt voor het maken van een authentieke Thaise curry, maar ook om bijvoorbeeld een hamburger op smaak te brengen of als smaakvolle basis van een soep. Om consumenten te inspireren hebben we een aantal basisproducten uit andere Aziatische keukens aan ons assortiment toegevoegd. Denk hierbij aan rijstvellen voor Vietnamese verse loempia’s of Japanse zoete Teriyaki woksaus voor de lekkerste wok gerechten.

Genietend van onze producten droom je even weg naar een Thais eiland of Vietnamese food market. Want onze producten smaken en ruiken net als in Azië. Of je nu kiest voor een authentiek Thais gerecht of voor een gerecht met Aziatische smaakinvloeden, So Thai heeft alles wat je nodig hebt om de ultieme Aziatische smaakbeleving te ervaren. Met onze producten maak je gerechten waarin de smaakbalans tussen de zoete, pittige, zure en romige smaaksensaties waar de Aziatische keuken bekend om staat perfect tot uiting komen.

Om je een handje op weg te helpen werken wij samen met receptenmakers die alles weten over de Aziatische keuken. Probeer een van de authentiek Thaise gerechten van Junya en waan je even op vakantie in Thailand. Laat je inspireren door Nandita, die onze authentieke Aziatische ingrediënten combineert met bijvoorbeeld de Mexicaanse en Italiaanse keuken. Ontdek je de smaken van Azië vanuit je eigen keuken. Zo krijg je vanzelf het ultieme vakantiegevoel!

Eet smakelijk!